Mijn naam is Ewelina. Ik wil je in dit blog graag iets vertellen over mijzelf, mijn ideeën en mijn motivatie. Alle zakelijke informatie vind je natuurlijk op de andere pagina’s van mijn site www.interisfeer.com.

Mijn passies zijn interieur en architectuur. In mijn werk streef ik er altijd naar om mijn creativiteit, mijn spontaniteit en mijn liefde voor inrichting en kunst met elkaar te verbinden. Door met vormen, kleuren en licht te spelen, probeer ik een uniek resultaat te bereiken.

Ik heb twee belangrijke inspiratiebronnen. Aan de ene kant probeer ik bouwkundige vormen (uit de architectuur) toe te passen in interieurs. Ook de natuur levert me veel (soms ook voor mij verrassende) ideeën op voor toepassingen binnenshuis.

Verder zul je in dit blog ook regelmatig aspecten als duurzaamheid, luxe en asymmetrie tegenkomen.

Waar zal ik beginnen… Ik denk met de natuur. Dus… let’s start!

De natuur heeft veel te bieden: materialen, licht, kleuren, geuren en sfeer. Als je dit wilt, help ik je als interieurdesigner om deze elementen in je interieur te brengen.