Interisfeer mondeling advies met Ewelina Korus

1. Mondeling Advies

Tijdens het eerste gesprek bespreekt Interisfeer uw vragen die nodig zijn om tot een goede beslissing te komen. In eerste instantie gaan we hierbij uit van de bestaande meubelen en woonaccessoires. Nadat ik alle informatie verzameld heb, geef ik u een aantal adviezen om de inrichting van de betreffende ruimte te vernieuwen en de sfeer te verhogen.

eetkamer en woonkamer van een woonhuis

2. Indeling, Styling, Kleur, Licht

De tweede stap van het interieuradvies vindt plaats bij u thuis. Na de beoordeling van het directe en indirecte licht zoeken we met behulp van kleurstalen naar passende kleurencombinaties. Bovendien krijgt u van Interisfeer schriftelijk advies over meubilair, verlichting, kunst en verdere accessoires.

3. Totaalplan

Het totaalplan ontvangt u van Interisfeer op papier. Het totaalplan omvat interieurontwerp, indeling, styling, meubilair en licht, voor de gewenste vertrekken (woonkamer, keuken, slaapkamer, werkplek, kantoor, praktijk, receptie, restaurant, enz.). Op basis van dit heldere totaaloverzicht kunt u beslissen hoe u het project wilt realiseren (of laten realiseren door Interisfeer).

4. Realisatie

Bij het realiseren van uw wensen is op verschillende manieren aanvullende ondersteuning mogelijk: - een moodboard; - aanvullende indelingsadviezen; - aankoopadviezen; - 3D ontwerpen; - (indien gewenst) praktische hulp bij de realisatie van het project. Graag hoor ik wat uw wensen zijn (via onderstaand contactformulier, telefoon of mail).

Contactformulier

    Ewelina Korus van Interisfeer aan het werk, neemt de kleuren van een interieur door met een klant