Visit Us On LinkedinVisit Us On PinterestVisit Us On Facebook

Advies

zithoek met bank en fauteuil

Werkwijze Interisfeer

Het eerste wat ik als interieur designer in een nieuwe ruimte doe, is goed rondkijken, een eerst indruk krijgen en de sfeer proeven, om daarmee vervolgens aan de slag te gaan. Daarna zoek ik de juiste verhouding tussen de vormgeving van het interieur en de praktische kant (bijvoorbeeld de looplijnen  in het vertrek). Het in stand houden van ruimte is een belangrijk aspect van het ontwerp.

Uitgaande van uw eigen wensen, maak ik voor u een ontwerp op maat, met behulp van werktekeningen, materiaalplannen, een sfeercollage en voorstellen voor verlichting en verdere inrichting (vloerbedekking, gordijnen, meubelen, styling, enz.).

Vervolgens ontvangt u van Interisfeer een offerte, als basis voor een uitvoeringsplan. De prijsopgave hierin is gebaseerd op de oppervlakte van de te vernieuwen vertrekken, het aantal besprekingen en een inschatting van de benodigde arbeidsuren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij interieur designer Ewelina Korus van Interisfeer, of wilt u interieur advies? Neem vrijblijvend contact op met Interisfeer.

Particulier / Bedrijven

Interisfeer stelt zich tot doel om van uw huis een thuis te maken. De woning is de plaats waar u een veilig en plezierig gevoel wilt hebben. Daarom moet de inrichting van een interieur aansluiten bij de activiteiten en de leefstijl van de gebruiker. Maar, Interisfeer staat ook voor u klaar als u een metamorfose voor een bedrijfsruimte voor ogen heeft (kantoor, restaurant, hotel, zorginstelling of winkel) om uzelf, uw medewerkers en uw klanten een prettiger gevoel te geven.

Mijn werkwijze is als volgt:
”Werkwijze”

Om te beginnen kom ik graag bij u langs voor een eerste gesprek over uw wensen. Samen stellen wij een mogelijk programma op. Indien u dit wenst, stel ik daarna een vrijblijvende offerte op, zodat u ook weet welke kosten aan uw wensen verbonden zijn. Ik nodig u uit om daarvan gebruik te maken. Als we tot een afspraak komen, ga ik aan de slag om van uw huis/ruimte een sfeervolle plek te maken.

Bij het eerste gesprek wil ik graag een plattegrond van de woonruimte/bedrijfsruimte zien, en een indruk krijgen van de stijl die u voor de betreffende ruimte voor ogen hebt. Ook hoor ik graag uw wensen over kleuren en (indien van toepassing) meubilair.

Interisfeer biedt een interieuradvies waarbij de nadruk kan liggen op bijv. modern, landelijk, industrieel en mix-match interieurstijl.

Bent u aan uw winkel metamorfose toe? 

Een van uw wensen bij het (her)inrichten van uw winkel is natuurlijk om van kijkers kopers te maken. Daarom is het belangrijk dat uw artikelen in de juiste periode op de juiste plaats staan. Interisfeer bekijkt graag in overleg met u of een restyling voldoende is, of dat een meer ingrijpende verbouwing wenselijk is. Soms kunnen makkelijk te realiseren details, zoals kleur en verlichting, al een nieuwe look en een andere beleving mogelijk maken.

Interisfeer, Ewelina Korus: Interieurontwerper / Interieuradviseur, is gevestigd in Alkmaar, Noord Holland. Styling opdrachten door heel Nederland.


Scroll Up