Interieuradvies bij Interisfeer

Werkwijze Interisfeer

Het eerste wat ik als interieur designer in een nieuwe ruimte doe, is goed rondkijken, een eerst indruk krijgen en de sfeer proeven, om daarmee vervolgens aan de slag te gaan. Daarna zoek ik de juiste verhouding tussen de vormgeving van het interieur en de praktische kant (bijvoorbeeld de looplijnen  in het vertrek). Het in stand houden van ruimte is een belangrijk aspect van het ontwerp.

Uitgaande van uw eigen wensen, maak ik voor u een ontwerp op maat, met behulp van werktekeningen, materiaalplannen, een sfeercollage en voorstellen voor verlichting en verdere inrichting (vloerbedekking, gordijnen, meubelen, styling, enz.).

Vervolgens ontvangt u van Interisfeer een offerte, als basis voor een uitvoeringsplan. De prijsopgave hierin is gebaseerd op de oppervlakte van de te vernieuwen vertrekken, het aantal besprekingen en een inschatting van de benodigde arbeidsuren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij interieur designer Ewelina Korus van Interisfeer, of wilt u interieur advies? Neem vrijblijvend contact op met Interisfeer.

Particulier / Bedrijven

Interisfeer stelt zich tot doel om van uw huis een thuis te maken. De woning is de plaats waar u een veilig en plezierig gevoel wilt hebben. Daarom moet de inrichting van een interieur aansluiten bij de activiteiten en de leefstijl van de gebruiker. Maar, Interisfeer staat ook voor u klaar als u een metamorfose voor een bedrijfsruimte voor ogen heeft (kantoor, restaurant, hotel, zorginstelling of winkel) om uzelf, uw medewerkers en uw klanten een prettiger gevoel te geven.

Mijn werkwijze is als volgt:

zithoek met bank en fauteuil

”WERKWIJZE”

Om te beginnen kom ik graag bij u langs voor een eerste gesprek over uw wensen. Samen stellen wij een mogelijk programma op. Indien u dit wenst, stel ik daarna een vrijblijvende offerte op, zodat u ook weet welke kosten aan uw wensen verbonden zijn. Ik nodig u uit om daarvan gebruik te maken. Als we tot een afspraak komen, ga ik aan de slag om van uw huis/ruimte een sfeervolle plek te maken.

Bij het eerste gesprek wil ik graag een plattegrond van de woonruimte/bedrijfsruimte zien, en een indruk krijgen van de stijl die u voor de betreffende ruimte voor ogen hebt. Ook hoor ik graag uw wensen over kleuren en (indien van toepassing) meubilair.

Interisfeer biedt een interieuradvies waarbij de nadruk kan liggen op bijv. modern, landelijk, industrieel en mix-match interieurstijl.

Bent u aan uw winkel metamorfose toe? 

Een van uw wensen bij het (her)inrichten van uw winkel is natuurlijk om van kijkers kopers te maken. Daarom is het belangrijk dat uw artikelen in de juiste periode op de juiste plaats staan. Interisfeer bekijkt graag in overleg met u of een restyling voldoende is, of dat een meer ingrijpende verbouwing wenselijk is. Soms kunnen makkelijk te realiseren details, zoals kleur en verlichting, al een nieuwe look en een andere beleving mogelijk maken.

Interisfeer, Ewelina Korus: Interieurontwerper / Interieuradviseur, is gevestigd in Alkmaar, Noord Holland. Styling opdrachten door heel Nederland.

”CADEAUBON”

Bij Interisfeer kunt u terecht voor een interieuradvies op basis van uw persoonlijke woonsituatie en wensen.

Met behulp van Interisfeer kunt u ook iemand anders blij maken!

Bent u op zoek naar een uniek en stijlvol cadeau voor iemand die goed een interieuradvies kan gebruiken? Denk dan eens aan een Interisfeer cadeaubon, waarmee u een familielid, vriend of collega een deskundig advies op het gebied van interieur, styling en kleur geeft.

Cadeaubon - interieuradvies

De Interisfeer cadeaubon kan gebruikt worden bij allerlei situaties, zoals:

 • de aankoop van een nieuw huis
 • het opstellen van een verwarmingsplan
 • het afsluiten van een hypotheek
 • huwelijk
 • verjaardag
 • geboorte
 • jubileum
 • pensionering
 • projectontwikkeling

Natuurlijk kan een Interisfeer cadeaubon ook gebruikt worden voor zakelijke en commerciële doeleinden:

• Open Huisdagen
bedrijfsinrichting

• woon- en hypotheekevenementen

• jubileumactiviteiten

Via het contactformulier op www.interisfeer.com kunt u alle benodigde informatie krijgen en uw cadeaubon bestellen (op uw eigen adres of dat van de gelukkige ontvanger). Uiteraard kunt u de cadeaubon ook online ontvangen.

Via het contactformulier kunt u ook uw eventuele vragen stellen. Na bestelling van de cadeaubon krijgt u van mij de factuur. Na betaling hiervan is de cadeaubon geldig.
Dit zijn de standaard mogelijkheden van de bon:

ICADEAUBON - NTERIEUR ADVIES OP MAAT

• een cadeaubon naar keuze vanaf 75 euro: een interieuradvies op maat. Dit is een persoonlijke bon met een interieuradvies, desgewenst tot en met de uitvoering van het gehele project.

• een cadeaubon ter waarde van 75 euro* voor een interieuradvies van een uur op maat (op het gebied van kleur, indeling, meubelen, en/of verlichting). Het gesprek vindt plaats bij u thuis of in de zakelijke ruimte die de metamorfose behoeft.

• een cadeaubon ter waarde van 150 euro* voor een interieuradvies van twee uur. Tijdens dit gesprek krijgt u advies naar wens op het gebied van kleur, indeling, meubelen, en/of verlichting. Ook dit gesprek vindt plaats bij u thuis of in de betreffende ruimte.

• een cadeaubon ter waarde van 225 euro* voor een interieuradvies op het gebied van kleur, indeling, meubelen, en/of verlichting voor de gewenste ruimte. Als eindresultaat van dit advies ontvangt u een ontwerpschets op schaal, een kleurenplan en praktische tips over styling en inrichting. De eerste fase van het gesprek vindt plaats bij u thuis of in de betreffende ruimte.

• een cadeaubon ter waarde van 100 euro voor een lichtplan voor één ruimte**

Bij een dergelijk verlichtingsplan krijgt u duidelijke informatie en tips over passende armaturen in de betreffende ruimte.

*Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW en inclusief reiskostenvergoeding binnen een straal van 20 km rondom Alkmaar. Bij een grotere reisafstand wordt € 0,50 per km. in rekening gebracht.

** Bedoeld voor een standaardruimte tussen 10 en 30 m2 . Bij een grotere oppervlakte kan de prijs afwijken.

Interisfeer, Ewelina Korus: Interieurontwerper / Interieuradviseur, is gevestigd in Alkmaar, Noord Holland. Styling opdrachten door heel Nederland.
Coronavirus update
OPEN TIJDENS CORONA

”OPEN”

U wilt iets veranderen aan uw interieur, het huis heeft juist nu extra aandacht nodig omdat iedereen zo veel mogelijk tijd in het huis moet besteden… Interisfeer staat voor u klaar met adviezen (telefonisch of online).

 
Aangepaste werkwijze i.v.m. het coronavirus:
 
Wilt u niet wachten tot u een afspraak met mij bij u thuis kunt maken?
Interisfeer biedt u een oplossing op maat. Ik kan uw woning digitaal bekijken om u toch van dienst te kunnen zijn.
 

Om goed samen te kunnen werken vraag ik u om:

 • een plattegrond te uploaden (hebt u geen plattegrond, dan ontvang ik graag de afmetingen van de ruimte);
 • foto’s of een filmpje van de ruimte die u wilt vernieuwen;
 • foto’s van het meubilair en de gedeelten van de achtergrond die u in stand wilt houden;
 • een vermelding van de windrichtingen (noord, zuid, enz.)
 • een korte beschrijving (voor een eventuele styling) van uw ideeën m.b.t. kleuren en stijl die u voor ogen staan. U mag ook een collage maken van wat u interessant vindt.

Als ik alles via e-mail ontvangen heb, neem ik telefonisch contact met u op en stellen we samen een Programma van Eisen op. Indien u dit wenst, zorg ik daarna voor een vrijblijvende offerte, zodat u ook weet welke kosten aan uw wensen verbonden zijn. Ik nodig u uit om daarvan gebruik te maken. Als we tot een afspraak komen, ga ik aan de slag om van uw huis/ruimte een sfeervolle plek te maken.