Blog

EEN ORIGINELE MANIER VAN WONEN

EEN ORIGINELE MANIER VAN WONEN

EEN ORIGINELE MANIER VAN WONEN Waar wilt u wonen? Dat kan heel verschillend zijn. Het hangt af van uw karakter en uw wensen op het gebied van ruimte en lifestyle. Er zijn bijvoorbeeld mensen die graag in een monument willen wonen. Of aan het water. 

MATERIALEN IN HET INTERIEUR

MATERIALEN IN HET INTERIEUR

Waar zal ik beginnen …. Ik denk met de natuur. Dus … let’s start! Met dit worden heb ik mijn vorige blog bericht verlaten… Het is weer tijd om dit onderwerp verder uit te breiden… De natuur heeft veel te bieden: materialen, licht, kleuren, geuren 

IETS OVER MEZELF

IETS OVER MEZELF

Mijn naam is Ewelina. Ik wil je in dit blog graag iets vertellen over mijzelf, mijn ideeën en mijn motivatie. Alle zakelijke informatie vind je natuurlijk op de andere pagina’s van mijn site www.interisfeer.com.

Mijn passies zijn interieur en architectuur. In mijn werk streef ik er altijd naar om mijn creativiteit, mijn spontaniteit en mijn liefde voor inrichting en kunst met elkaar te verbinden. Door met vormen, kleuren en licht te spelen, probeer ik een uniek resultaat te bereiken.

Ik heb twee belangrijke inspiratiebronnen. Aan de ene kant probeer ik bouwkundige vormen (uit de architectuur) toe te passen in interieurs. Ook de natuur levert me veel (soms ook voor mij verrassende) ideeën op voor toepassingen binnenshuis.

Verder zul je in dit blog ook regelmatig aspecten als duurzaamheid, luxe en asymmetrie tegenkomen.

Waar zal ik beginnen… Ik denk met de natuur. Dus… let’s start!

De natuur heeft veel te bieden: materialen, licht, kleuren, geuren en sfeer. Als je dit wilt, help ik je als interieurdesigner om deze elementen in je interieur te brengen.