Blog

Decembermaand

Decembermaand

Veel woon en werkplezier deze decembermaand!

EEN ORIGINELE MANIER VAN WONEN

EEN ORIGINELE MANIER VAN WONEN

EEN ORIGINELE MANIER VAN WONEN Moderne architectuur met duurzaamheid Woonkamer in de molen Keuken Minimalistische badkamer Waar wilt u wonen? Dat kan heel verschillend zijn. Het hangt af van uw karakter en uw wensen op het gebied van ruimte en lifestyle. Er zijn bijvoorbeeld mensen 

MATERIALEN IN HET INTERIEUR

MATERIALEN IN HET INTERIEUR

Waar zal ik beginnen …. Ik denk met de natuur. Dus … let’s start!

Met dit worden heb ik mijn vorige blog bericht verlaten… Het is weer tijd om dit onderwerp verder uit te breiden…

De natuur heeft veel te bieden: materialen, licht, kleuren, geuren en sfeer. Als je dit wilt, help ik je als interieurdesigner om deze elementen in je interieur te brengen.

Materialen

1. Hout

Hout is een tijdloos en veelzijdig product. Het maakt het interieur warm, sfeervol en – mits op de juiste wijze gebruikt – uniek. Het is mooi om te zien en biedt een comfortabele aanblik.

Hout past in iedere ruimte en binnen elke stijl, zelfs in onbewerkte toestand.

In een interieur met een koude uitstraling (steen, betoon en metaal) kunnen houten elementen (meubels, balken, werkbladen, enz.) voor een mooie balans en een warme sfeer zorgen.

2. Steen

Hoewel steen niet zo subtiel is als hout, kan het een grote verandering teweeg brengen in het interieur. Als natuurlijk materiaal bevat het originele mineralen en – afhankelijk van de soort – een interessante kleurenstructuur.

De toepassing van steen maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een eenheid tussen de architectuur van buiten- en binnenkant te creëren.

Naast standaardelementen als vloeren, muren en werkbladen, is het mogelijk om bijv. handvatten, beelden of gootstenen te plaatsen.

3. Metalen

Metaal heeft een koud maar edel karakter en wordt vaak gebruikt in een industriële stijl. Bij een juiste toepassing zal het glans en sierlijkheid uitstralen. Metalen trekken aandacht en zijn bepalend voor de sfeer van het interieur.

In de keuken benadrukt het schoonheid en hygiëne. Van de slaapkamer kan het een visueel koele ruimte maken, wat plezierig is voor warme zomernachten. Om te voorkomen dat het metaal te veel domineert, kan het gecombineerd worden met glas, hout of steen.

Natuurlijke materialen zijn vaak te zien in moderne interieurs. Ze zijn praktisch in het gebruik, maken ruimtes interessanter en zorgen voor een uniek karakter.

IETS OVER MEZELF

IETS OVER MEZELF

Mijn naam is Ewelina. Ik wil je in dit blog graag iets vertellen over mijzelf, mijn ideeën en mijn motivatie. Alle zakelijke informatie vind je natuurlijk op de andere pagina’s van mijn site www.interisfeer.com. Mijn passies zijn interieur en architectuur. In mijn werk streef ik